Studio Julmahuvi

(1998) MTV3:lla ei ollut mitään tarjottavissa Julmahuville Joyboys Storyn jälkeen, vaikka ryhmä oli saanut jo kansainvälistäkin tunnustusta. Yle sen sijaan näki potentiaalin ja antoi ryhmälle vapaat kädet uuden komediasarjan tekoon. Ylen satsaus Studio Julmahuviin (n. 400 000 mk per jakso) aiheutti alalla jopa pientä kateutta, mutta sijoitus ei mennyt hukkaan: tuloksena syntyi paras koskaan tehty komediasarja, joka voitti myös Venlan.

Taustaa

- Studio Julmahuvi on puoleen tuntiin tiivistetty yhden illan ohjelmapaketti, joka pitää sisällään kaiken normaalistikin televisiosta nähtävän: uutiset, mainokset, sarjat ja ajankohtaisohjelmat. Pitempien ja jaksosta toiseen jatkuvien sarjakokonaisuuksien lisäksi Studio Julmahuvissa on myös dokumentteja sekä paljon lyhyempiä sketsejä, esimerkiksi uutisissa ja mainoksissa.

- Alkumusiikkina soi kappale The New Adventures Of Black Beauty, South Bank Orchestran esittämänä. Löytyy kokoelmalevyltä This Is Easy.

"Me ei haluttu tehdä mitään huumorirykäisyjä, vaan haluttiin olla vuosi paikallaan. Studio Julmahuvia ideoitiin tiukoissa palavereissa, joiden periaatteena oli, että ideariihi kokoontui vain jos kaikki pääsivät paikalle."
-Jani Volanen

Kuuntele

Studio Julmahuvin tunnusmusiikkia. mp3

"

Mul on yks tuttu mimmi Pukevan kosmetiikka osastol duunissa. Se tekee kuule tosi raikkaita permiksiä. "

Mikä tämä on?

Viimeisin päivitys:

15.6.2010 Ihmebantu ehdolla Kultainen ruusu -kilpailussa.