To(i)ni ja Heikki Haaman show

(1995) Julmahuvin ensimmäinen tv-produktio tehtiin MTV3:lle. Mustaa huumoria ja outouksia sisältäneen sketsisarjan nimi muutettiin ensimmäisen esityskauden jälkeen "Toini ja Heikki Haaman show'sta" "Toni ja Heikki Haaman show'ksi", minkä lisäksi sarjaa kutsuttiin myös hetken aikaa nimellä "Toini ja Ebola Haaman show". Ohjelmaa esitettiin yhteensä 10 jaksoa: Toini ja Heikki Haaman show'ta kesällä 1995 (4 jaksoa) ja Toni ja Heikki Haaman show'ta kesällä 1996 (6 jaksoa). Vuonna 1995 esitetyistä ohjelmista nähtiin myös remix-jakso.

Taustaa

- Toni ja Heikki Haaman Show'ssa poikettiin hieman normaalin sketsiohjelman rakenteesta, sillä lopussa oli aina yksi pitempi juttu. Tämä enteili jo hieman Joyboys Storyn kaltaisen parodian suuntaan.

- Ohjelman omaperäinen nimi syntyi puhelinluetteloa selaamalla. Nimen vaihtelu miellytti kun alkuperäinenkin nimi oli jo tarpeeksi vaikea muistaa.

"Sittenhän me väitettiin haastatteluissa, kun nimen alkuperää tietysti kyseltiin, että Heikki Haaman on meidän mesenaatti ja oikeasti olemassa, ja Toinista ei haluta puhua. "Heikki Haaman" sitten esiintyikin meidän molemmissa sketsisarjoissa."
-Jani Volanen

"

Sokerit laskee, ei ihmiset! "

Mikä tämä on?

Viimeisin päivitys:

15.6.2010 Ihmebantu ehdolla Kultainen ruusu -kilpailussa.